Koken met SAS 18-02-2025

Op dinsdag 18 februari vond het evenement “Koken met SAS” plaats, een avond vol creativiteit en gezelligheid. Zes enthousiaste deelnemers staken de handen uit de mouwen om een verrukkelijk driegangendiner te bereiden voor maar liefst 21 gasten. Onder de deskundige begeleiding van drie koks, een gastvrouw en een gastheer, werd er hard gewerkt in de professionele keuken van SVO Vakopleiding Food in Houten.

De gasten arriveerden rond 18.00 uur en werden hartelijk ontvangen. De sfeervolle locatie en de heerlijke geuren uit de keuken zorgden meteen voor een warm welkom. Iedereen genoot van de smaakvolle gerechten en de mooie gesprekken die ontstonden. Het was een avond vol plezier, lekker eten en nieuwe contacten.

Een speciale dank gaat uit naar SVO Vakopleiding Houten voor het beschikbaar stellen van de keuken, en naar de vrijwilligers Trees, Marco, Karel, Marcel en Michel, die deze avond tot een groot succes hebben gemaakt. Dankzij hun inzet en enthousiasme werd “Koken met SAS” een onvergetelijke ervaring voor iedereen!